Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar

Picior Butterflied la gratar de miel cu rozmarin, usturoi, și muștar crusta este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale dijon, picior de miel, căldură la grătar: mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar, Curcan cu unt la grătar cu sos de usturoi de rozmarin, și Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați subțire 4 căței de usturoi.
Întindeți mielul deschis pe scândură. Folosind vârful unui cuțit de tăiat, faceți fante adânci de 1/2 inch peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante în miel.
Combinați restul de 4 căței de usturoi, muștar, ulei de măsline, vin alb, rozmarin și suc de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsați până se formează piure grosier.
Așezați mielul într-un recipient mare de mică adâncime și întindeți jumătate din amestecul de muștar deasupra. Întoarceți mielul și întindeți cu amestecul de muștar rămas. Acoperiți și lăsați să stea la frigider peste noapte.
Scoateți mielul din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de grătar, lăsând să ajungă la temperatura camerei. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți mielul la foc mare până când este bine ars, 8 până la 10 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când a doua parte este arsă și carnea înregistrează 130 F pe un termometru de citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului, cu 8 până la 10 minute în plus.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți imediat.