Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar

Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar
Picior Butterflied la gratar de miel cu rozmarin, usturoi, și muștar crusta este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 10. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar de cereale dijon, picior de miel, căldură la grătar: mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar, Curcan cu unt la grătar cu sos de usturoi de rozmarin, și Picior de miel cu unt la grătar cu lămâie, ierburi și usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați subțire 4 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Întindeți mielul deschis pe scândură. Folosind vârful unui cuțit de tăiat, faceți fante adânci de 1/2 inch peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante în miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați restul de 4 căței de usturoi, muștar, ulei de măsline, vin alb, rozmarin și suc de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Pulsați până se formează piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Așezați mielul într-un recipient mare de mică adâncime și întindeți jumătate din amestecul de muștar deasupra. Întoarceți mielul și întindeți cu amestecul de muștar rămas. Acoperiți și lăsați să stea la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Scoateți mielul din frigider cu 1 până la 2 ore înainte de grătar, lăsând să ajungă la temperatura camerei. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Grătiți mielul la foc mare până când este bine ars, 8 până la 10 minute. Răsturnați și continuați să gătiți până când a doua parte este arsă și carnea înregistrează 130 F pe un termometru de citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a mielului, cu 8 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Feliați și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții10
Scor De Sănătate23
Revista