Picior de miel cu sos de zmeură

Picior de miel cu sos de zmeură
Piciorul de miel cu sos de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 370 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, picior de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Miel cu sos de zmeură, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui blender sau al unui robot de bucătărie mare, combinați bulionul de legume, zmeura, gemul de zmeură și oțetul de vin roșu. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Căutați piciorul de miel rapid pe toate părțile și scoateți din tigaie. Străpungeți carnea la fiecare centimetru cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se pune într-un bol cu sosul de zmeură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore pentru a marina. Întoarce-te ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți mielul din marinată și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Așezați pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți mielul timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un termometru pentru carne introdus în carne citește 140 de grade F (62 de grade C). Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de sculptură. Temperatura ar trebui să crească cu încă 5 până la 10 grade în timp ce se odihnește pentru mediu rar. Dacă vă place mai mult, așteptați până când ajunge la 145 de grade F înainte de a scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
În timp ce mielul se prăjește, transferați marinada într-o cratiță. Aduceți la fierbere și adăugați rozmarinul. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul s-a redus și s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Sculptați mielul și sosul de lingură peste el pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista