Picior de miel cu sos de zmeură

Piciorul de miel cu sos de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 370 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, picior de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Miel cu sos de zmeură, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.
Instrucțiuni
În recipientul unui blender sau al unui robot de bucătărie mare, combinați bulionul de legume, zmeura, gemul de zmeură și oțetul de vin roșu. Puree până la neted.
Se toarnă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Căutați piciorul de miel rapid pe toate părțile și scoateți din tigaie. Străpungeți carnea la fiecare centimetru cu dinții unei furculițe.
Se pune într-un bol cu sosul de zmeură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore pentru a marina. Întoarce-te ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți mielul din marinată și uscați-l.
Așezați pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Prăjiți mielul timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un termometru pentru carne introdus în carne citește 140 de grade F (62 de grade C). Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de sculptură. Temperatura ar trebui să crească cu încă 5 până la 10 grade în timp ce se odihnește pentru mediu rar. Dacă vă place mai mult, așteptați până când ajunge la 145 de grade F înainte de a scoate din cuptor.
În timp ce mielul se prăjește, transferați marinada într-o cratiță. Aduceți la fierbere și adăugați rozmarinul. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul s-a redus și s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Sculptați mielul și sosul de lingură peste el pentru a servi.