Picior de miel cu sos de zmeură

Picior de miel cu sos de zmeură
Piciorul de miel cu sos de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 370 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rozmarin, picior de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zmeura, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de vanilie cu cremă de lămâie și zmeură ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Miel cu sos de zmeură, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos de tigaie proaspătă de struguri, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel.

Instrucțiuni

1
În recipientul unui blender sau al unui robot de bucătărie mare, combinați bulionul de legume, zmeura, gemul de zmeură și oțetul de vin roșu. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Căutați piciorul de miel rapid pe toate părțile și scoateți din tigaie. Străpungeți carnea la fiecare centimetru cu dinții unei furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se pune într-un bol cu sosul de zmeură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore pentru a marina. Întoarce-te ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți mielul din marinată și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Așezați pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Prăjiți mielul timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un termometru pentru carne introdus în carne citește 140 de grade F (62 de grade C). Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de sculptură. Temperatura ar trebui să crească cu încă 5 până la 10 grade în timp ce se odihnește pentru mediu rar. Dacă vă place mai mult, așteptați până când ajunge la 145 de grade F înainte de a scoate din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
În timp ce mielul se prăjește, transferați marinada într-o cratiță. Aduceți la fierbere și adăugați rozmarinul. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul s-a redus și s-a îngroșat ușor, aproximativ 10 minute. Sculptați mielul și sosul de lingură peste el pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista