Picior de miel cu sos de cireșe uscate

Picior de miel cu sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel cu sos de cireșe uscate. O porție conține 335 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 10 și costă $3.87 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, apă, picior de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de miel cu sos de cireșe uscate, Port Și Sos De Cireșe Uscate, și Sos Uscat De Cireșe-Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați frunzele de busuioc doar până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Adăugați uleiul de măsline și piperul negru măcinat grosier și pulsați doar până se formează o pastă grosieră. Frecați pasta de busuioc peste tot mielul și puneți friptura pe un raft așezat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute pentru a se marina. După 30 de minute, Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Între timp, într-un vas mic rezistent la căldură, acoperiți cireșele uscate cu apă clocotită și lăsați să stea până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Scurgere.
6
Condimentează mielul cu sare și piper. Prăjiți-l pe raftul inferior al cuptorului timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și prăjiți mielul timp de 1 1/2 ore mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fripturii citește 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Transferați mielul prăjit pe o placă de sculptură, acoperiți friptura ușor cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Între timp, scoateți grăsimea din tigaia de prăjire și puneți tigaia peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Adăugați vinul roșu și oțetul balsamic și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute, apoi se strecoară lichidul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați bulionul de vită și gătiți la foc moderat până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
11
Adăugați cireșele reconstituite și untul, condimentați sosul de cireșe uscate cu sare și piper și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
12
Scoateți corzile din friptura de miel și tăiați-o în felii subțiri. Aranjați carnea pe un platou și înconjurați-o cu ceapa roșie caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
13
Se toarnă sosul de cireșe uscate într-un castron și se trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista