Picior de miel cu ierburi și muștar
Piciorul de miel cu ierburi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 194 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, crenguțe de rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Miel Prăjit Cu Șalotă, Muștar Și Ierburi, File de porc cu muștar și ierburi, și Filet de vită cu muștar și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând bine. Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Tăiați fante de 10 (1/2 inch adâncime) în suprafața fripturii; umpleți amestecul de cimbru în fante.
Se presară cu 3/4 linguriță sare și piper.
Ungeți muștarul peste friptură. Acoperiți și răciți 12 ore.
Preîncălziți cuptorul la 42
Aranjați 3 crenguțe de rozmarin transversal pe raftul unei tigaie pentru pui și acoperiți cu friptură. Aranjați 3 crenguțe suplimentare de rozmarin deasupra fripturii.
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere. Aruncați rozmarinul.
Lăsați friptura să stea cu 20 de minute înainte de feliere.
Combinați apa și bulionul; se adaugă în tigaia pentru pui. Gatiti la foc mediu; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti 4 minute sau pana cand amestecul masoara 1/2 cana; se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare. Felie friptură; se serveste cu sos.