Picior de miel cu ierburi și muștar

Picior de miel cu ierburi și muștar
Piciorul de miel cu ierburi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 194 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, crenguțe de rozmarin, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Miel Prăjit Cu Șalotă, Muștar Și Ierburi, File de porc cu muștar și ierburi, și Filet de vită cu muștar și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând bine. Desfaceți friptura; tăiați grăsimea. Reroll roast; fixați la intervale de 1 inch cu sfoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Tăiați fante de 10 (1/2 inch adâncime) în suprafața fripturii; umpleți amestecul de cimbru în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
3
Se presară cu 3/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Ungeți muștarul peste friptură. Acoperiți și răciți 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
5
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Aranjați 3 crenguțe de rozmarin transversal pe raftul unei tigaie pentru pui și acoperiți cu friptură. Aranjați 3 crenguțe suplimentare de rozmarin deasupra fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți la 425 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați friptura să stea cu 20 de minute înainte de feliere.
9
Combinați apa și bulionul; se adaugă în tigaia pentru pui. Gatiti la foc mediu; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti 4 minute sau pana cand amestecul masoara 1/2 cana; se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare. Felie friptură; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista