Picior de miel cu fenicul

Picior de miel cu fenicul
Piciorul de miel cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 602 calorii. Pentru $6.65 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pulpă de miel, ceapă, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piure de miel Colorado și ceapă caramelizată cu esență de fenicul de miel, Cozi de miel fierte cu fenicul, și Spaghete de miel și fenicul Bolognese.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 [grade] F. aruncați usturoiul într-un robot de bucătărie cu motorul pornit și lama cuțitului în poziție și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați rozmarinul, semințele de fenicul, câte 1 linguriță de sare și piper și 3 linguri de ulei de măsline și pulsați pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3
Tăiați 10 fante în miel, aproximativ 1/2 inch adâncime. Împingeți o parte din pasta de usturoi în fante și frecați pasta rămasă peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați mielul într-o tigaie mică și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Scoateți tulpinile și frunzele exterioare dure din bulbii de fenicul și tăiați fiecare în optimi. Într-o tigaie superficială, combinați feniculul și ceapa cu restul de sare, piper și ulei și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Puneți mielul și legumele la cuptor, prăjiți 1 oră, apoi scoateți. Acoperiți legumele cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Verificați temperatura internă a mielului cu un termometru cu citire instantanee. Continuați prăjirea până când ajunge la 130[grade] F pentru mediu-rar sau 135[grade] până la 145[grade] F pentru mediu, verificând la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți mielul din cuptor, transferați-l pe o tăietură, acoperiți-l ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
10
Adăugați vinul și răzuiți orice bucăți rumenite pe fund. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați bulionul și sucul și fierbeți până se reduce la aproximativ 1 cană, cu aproximativ 4 până la 5 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Tăiați mielul în felii subțiri și așezați-l pe un platou cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
13
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista