Picior de miel cu crustă de salvie cu Salsa de ananas-Pecan

Rețeta picior de miel cu crustă de salvie cu Salsa de ananas-Pecan ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 273 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de salvie, căței de usturoi, salsa de ananas-pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pecan & Salvie Crusted Miel, Tarhon-Cotlet De Miel Marinat Cu Salsa De Ananas Pecan, și Sage Crusted Rack-o-miel W / un pom glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați aproximativ 16 fante (aproximativ 1/2 " adâncime) în miel; introduceți felii de usturoi și o cantitate mică de ulei condimentat în fiecare fantă. Frecați uleiul rămas pe toată suprafața mielului.
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a fripturii, asigurându-vă că nu atinge osul sau grăsimea.
Coaceți la 500 timp de 20 de minute; reduceți temperatura la 300 și coaceți 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 150 (mediu rar) sau 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute. Feliați mielul în diagonală peste Bob.
Serviți cu Salsa de ananas-Pecan.