Picior de miel condimentat cu unt Indian

Picior de miel condimentat cu unt Indian
Piciorul de miel condimentat cu unt indian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 318 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de piper, semințe de coriandru, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picior De Miel Condimentat Cu Unt, Rețetă de picior de miel condimentat Indian, și Împachetări De Miel Condimentate Indiene.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, combinați semințele de coriandru, chimen și muștar cu ardeii iute și boabele de piper. Prăjiți condimentele la foc moderat, agitând tigaia, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă într-o râșniță de condimente pentru a se răci complet, apoi se macină într-o pulbere.
3
Transferați condimentele într-un castron și amestecați turmericul, schinduful, cardamomul și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți mielul pe o foaie mare de copt și frecați-l peste tot cu condimentele. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Răzuiește majoritatea condimentelor de pe Miel. Frecați carnea cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Într-o tigaie mare așezată peste 2 arzătoare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați mielul, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Transferați mielul la cuptor și prăjiți-l timp de 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120 pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să stea 10 minute. Tăiați carnea în felii groase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate61
Revista