Picior de miel condimentat cu unt Indian

Piciorul de miel condimentat cu unt indian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 318 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de piper, semințe de coriandru, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picior De Miel Condimentat Cu Unt, Rețetă de picior de miel condimentat Indian, și Împachetări De Miel Condimentate Indiene.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, combinați semințele de coriandru, chimen și muștar cu ardeii iute și boabele de piper. Prăjiți condimentele la foc moderat, agitând tigaia, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se transferă într-o râșniță de condimente pentru a se răci complet, apoi se macină într-o pulbere.
Transferați condimentele într-un castron și amestecați turmericul, schinduful, cardamomul și ghimbirul.
Întindeți mielul pe o foaie mare de copt și frecați-l peste tot cu condimentele. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Răzuiește majoritatea condimentelor de pe Miel. Frecați carnea cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare.
Într-o tigaie mare așezată peste 2 arzătoare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați mielul, partea grasă în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 5 minute. Întoarceți mielul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Transferați mielul la cuptor și prăjiți-l timp de 25 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120 pentru mediu rar.
Transferați mielul pe o placă de sculptură și lăsați să stea 10 minute. Tăiați carnea în felii groase și serviți.