Picioarele porcului Murat I

Picioarele porcului Murat I
Picioare de porc murat I este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de boabe de piper, păstăi de anason stelat, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Ampalaya cu picioare de pui, Olandeză Bokkenpootjes-picioare de capră, și Picioare De Pui Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bine picioarele, uscați-le cu prosoape de hârtie și puneți-le într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi și amestecați 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 4 până la 5 ore sau până când carnea cade de pe oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
SareSare
3
Scoateți carnea din oase și puneți-o într-un vas sau castron puțin adânc. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți cratița, rezervând 2 căni de lichid de gătit. În aceeași cratiță combinați lichidul de gătit rezervat, sarea rămasă, oțetul, cuișoarele, boabele de piper, anasonul stelat și condimentele de murat. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Boabe De PiperBoabe De Piper
Anason StelatAnason Stelat
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se strecoară lichidul și se rezervă.
6
Se toarnă lichid rezervat peste partea superioară a cărnii. Acoperiți și refrigerați. Se răcește cel puțin 10 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista