Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou)
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Picioarele de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, chimen măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rață glazurată cu miere cu varză Savoy, Paste cu rață Confit și varză Savoy, și Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline).
Instrucțiuni
1
Într-un borcan mic, combinați pudra cu cinci condimente, chimen, cimbru, boia, ienibahar și cayenne. Setați amestecul de condimente aside.In un mortar folosind un pistil, zdrobiți căței de usturoi cu mai multe vârfuri mari de sare până se formează o pastă. Lucrați în 2 Tbs. de coniac.Tăiați excesul de grăsime de pe picioarele de rață. Clătiți picioarele și uscați-le cu prosoape de hârtie. Folosind o furculiță, înțepați pielea de rață, având grijă să nu străpungeți carnea. Frecați rața cu pasta de usturoi și presărați generos cu 1 până la 2 Tbs. amestec de condimente. Înfășurați picioarele în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până peste noapte.Preîncălziți un cuptor la 177°.împrăștiați crenguțele de rozmarin în fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Picior De Rață
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Coniac
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Mortar și Pistil
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați picioarele de rață într-un singur strat în tigaie fără să atingeți și prăjiți timp de 30 de minute. Scoateți grăsimea din tigaie pe măsură ce începe să se acumuleze; prea multă grăsime fierbinte poate lua foc și poate face rața să aibă un gust gras. Împrăștiați morcovul și șalota în jurul raței și continuați să prăjiți până când sunt crocante și rumenite frumos, încă aproximativ 30 de minute.Între timp, într-o cratiță mare, grea, nereactivă, la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați varza și gătiți, amestecând, până se ofilește, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
4
Adăugați 2 până la 3 Tbs. apă, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când varza este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Adăugați smântâna, creșteți focul la mediu-mare și gătiți, neacoperit și amestecând, până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.Folosind o lingură cu fante, scoateți morcovul și șalota din tigaia de prăjire și transferați într-o cratiță grea. Acoperiți picioarele de rață în tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați buchetul garni, restul de 3 Tbs. Coniac, usturoiul feliat, vinul, bulionul și pasta de roșii în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, neacoperit, până când lichidul este redus cu aproximativ un sfert, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Coniac
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați mai multe ciupituri generoase din amestecul de condimente rămas. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage tot lichidul. Aruncați solidele. Întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Transferați picioarele de rață pe un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Turnați sucurile din tigaia de prăjire într-un castron mic, rezervând tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Lăsați sucurile să stea câteva minute, apoi îndepărtați orice grăsime de pe suprafață.
12
Adăugați sucurile în sosul din cratiță.Puneți tigaia la foc mediu-mare, turnați sosul și gătiți, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite, până când sosul este îmbogățit cu sucurile de tigaie și bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și negru pepper.To serviți, așezați o movilă de varză pe farfurii individuale. Acoperiți cu picioarele de rață și stropiți cu sosul.