Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou)

Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou)
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Picioarele de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou) ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 53G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă de la Williams Sonoma are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vin, chimen măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rață glazurată cu miere cu varză Savoy, Paste cu rață Confit și varză Savoy, și Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline).

Instrucțiuni

1
Într-un borcan mic, combinați pudra cu cinci condimente, chimen, cimbru, boia, ienibahar și cayenne. Setați amestecul de condimente aside.In un mortar folosind un pistil, zdrobiți căței de usturoi cu mai multe vârfuri mari de sare până se formează o pastă. Lucrați în 2 Tbs. de coniac.Tăiați excesul de grăsime de pe picioarele de rață. Clătiți picioarele și uscați-le cu prosoape de hârtie. Folosind o furculiță, înțepați pielea de rață, având grijă să nu străpungeți carnea. Frecați rața cu pasta de usturoi și presărați generos cu 1 până la 2 Tbs. amestec de condimente. Înfășurați picioarele în folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până peste noapte.Preîncălziți un cuptor la 177°.împrăștiați crenguțele de rozmarin în fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Picior De RațăPicior De Rață
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ConiacConiac
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Mortar și PistilMortar și Pistil
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați picioarele de rață într-un singur strat în tigaie fără să atingeți și prăjiți timp de 30 de minute. Scoateți grăsimea din tigaie pe măsură ce începe să se acumuleze; prea multă grăsime fierbinte poate lua foc și poate face rața să aibă un gust gras. Împrăștiați morcovul și șalota în jurul raței și continuați să prăjiți până când sunt crocante și rumenite frumos, încă aproximativ 30 de minute.Între timp, într-o cratiță mare, grea, nereactivă, la foc mediu-mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați varza și gătiți, amestecând, până se ofilește, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
4
Adăugați 2 până la 3 Tbs. apă, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când varza este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați smântâna, creșteți focul la mediu-mare și gătiți, neacoperit și amestecând, până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Se ia de pe foc, se acoperă și se menține cald.Folosind o lingură cu fante, scoateți morcovul și șalota din tigaia de prăjire și transferați într-o cratiță grea. Acoperiți picioarele de rață în tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați buchetul garni, restul de 3 Tbs. Coniac, usturoiul feliat, vinul, bulionul și pasta de roșii în cratiță și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, neacoperit, până când lichidul este redus cu aproximativ un sfert, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
ConiacConiac
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Adăugați mai multe ciupituri generoase din amestecul de condimente rămas. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage tot lichidul. Aruncați solidele. Întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Transferați picioarele de rață pe un platou încălzit și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Turnați sucurile din tigaia de prăjire într-un castron mic, rezervând tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Lăsați sucurile să stea câteva minute, apoi îndepărtați orice grăsime de pe suprafață.
12
Adăugați sucurile în sosul din cratiță.Puneți tigaia la foc mediu-mare, turnați sosul și gătiți, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite, până când sosul este îmbogățit cu sucurile de tigaie și bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Gustați și reglați condimentele cu sare și negru pepper.To serviți, așezați o movilă de varză pe farfurii individuale. Acoperiți cu picioarele de rață și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Picior De RațăPicior De Rață
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Servește 4.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista