Picioare de rață fierte cu șalotă și păstârnac

Picioare de rață fierte cu șalotă și păstârnac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați picioarele de rață fierte cu șalotă și păstârnac. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $3.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 622 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână păstârnac, bulion de pui, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Picioare de rață fierte și piept de rață saut, Picioare De Rață Fierte Crocante, și Picioare De Rață Fierte Cu Rutabagas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea și pielea de pe părțile laterale ale picioarelor de rață, lăsând o acoperire a pielii deasupra picioarelor (poate exista grăsime sub piele). Rezervați 1/2 cană de grăsime (pentru gătit). Scorați pielea pe picioare într-un model de cruce de 1/2 inch, tăind grăsimea, dar nu în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
CarneCarne
3
Tăiați grosolan grăsimea de rață rezervată și încălziți într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți de pe foc și aruncați orice solide cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5
Împărțiți șalotele, păstârnacul, usturoiul, cimbru, frunzele de dafin, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper între tigăile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PăstârnacPăstârnac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Adăugați 2 linguri de grăsime de rață topită în fiecare tigaie, rezervând restul în tigaie și aruncați pentru a acoperi legumele. Prăjiți legumele, întorcând ocazional și schimbând poziția tigăilor la jumătatea prăjirii, până se rumenesc în plasturi, 20 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Pat picioare de rață uscat. Amestecați ienibaharul, rămânând 1 1/2 lingurițe de sare și rămânând 3/4 linguriță de piper într-un castron mic și frecați peste picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
IenibaharIenibahar
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți grăsimea rămasă în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut 4 picioare de rață, cu pielea în jos, până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute. Întoarceți picioarele cu clești și saut-ul până când partea inferioară se rumeneste, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CleșteClește
3
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Picioare de rață rămase maro (în loturi de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
4
în același mod, turnând toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie între loturi.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Împărțiți picioarele de rață între tigăile de copt, cuibărindu-le, cu pielea în sus, în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați vin și suficient stoc, astfel încât cea mai mare parte a fiecărui picior să fie scufundată, dar piei nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
VinVin
4
Braise rață și legume, neacoperite, poziția de comutare a tigăi la jumătatea fierberii, până când rața este fragedă, 1 1/2 până la 2 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Rață întreagăRață întreagă
5
Transferați legumele și rața cu o lingură cu fante într-un platou. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și serviți sucuri, condimentate cu sare și piper, dacă este necesar, pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
1
Rața și legumele pot fi rumenite și aranjate în tigăi de prăjit (dar nu fierte) cu 1 zi înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Adăugați vin și stoc chiar înainte de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
VinVin
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista