Picioare De Rață Confitate

Picioare De Rață Confitate
Picioarele de rață Confit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1841 calorii, 47G de proteine, și 185g de grăsime fiecare. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de rață topită, frunze de dafin turcești, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Picioare De Rață Confitate, Confitul Annei de picioare de rață, și Picioare de rață fierte și piept de rață saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă și se toacă 4 căței de usturoi într-o pastă cu un vârf de sare kosher. Se amestecă împreună pasta, sarea kosher (1/4 cană), cimbru, quatre saucorpices, șalotă și frunze de dafin într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Sare KosherSare Kosher
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați picioare de rață și aruncați pentru a acoperi, apoi marinați, acoperiți și răciți, cel puțin 1 zi și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
3
Ștergeți marinada cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Tăiați 1/4 inch din partea de sus a capului de usturoi, apoi lipiți 2 căței întregi în cap. Topiți grăsimea de rață într-o oală mare și mare, la foc mic, apoi gătiți capul de usturoi și picioarele de rață, neacoperite, la foc mic, până când grăsimea înregistrează aproximativ 190 F, aproximativ 1 oră. Continuați să gătiți rața, menținând o temperatură de 190 până la 210 F, până când o culegere de lemn alunecă ușor în coapse, încă 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Picior De RațăPicior De Rață
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
UsturoiUsturoi
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați rața cu o lingură cu fante într-un castron mare (rezervați usturoiul pentru o altă utilizare, dacă doriți). Turnați încet grăsimea de rață printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas mare sau adânc, lăsând orice lichid tulbure sau sucuri de carne în fundul oalei, apoi turnați grăsimea strecurată peste picioarele de rață pentru a acoperi cu 1 inch. (Dacă este necesar, scurtați oasele de tobe de 1 până la 2 inci folosind un cuțit mare și greu pentru a se potrivi mai bine picioarelor în castron.) Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 2 ore, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Picior De RațăPicior De Rață
Grăsime De RațăGrăsime De Rață
UsturoiUsturoi
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
CuțitCuțit
SitaSita
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Chiar înainte de servire, îndepărtați rața din grăsime (rezervați grăsime pentru o altă utilizare, cum ar fi prăjirea), răzuind cea mai mare parte a grăsimii, apoi gătiți, cu pielea în jos, într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mic, acoperită, până când pielea este crocantă și rața este încălzită, 15 până la 20 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Picioarele de rață pot fi răcite în grăsimi până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista