Piccata Ușoară De Pui
Piccata ușoară de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 321 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de capere, sare și piper, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Piccata Lumina, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se acoperă puiul cu iaurt, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore, de preferință peste noapte.
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Într-un castron, amestecați făina, boiaua, sarea și piperul.
Încălziți uleiul, margarina și 1 1/2 linguri suc de lămâie în tigaie la foc mediu. Dragă pui în amestec de făină.
Așezați puiul în tigaie; gatiti, intorcandu-va la maro ambele parti, aproximativ 15 minute.
Scoateți puiul pe o farfurie și păstrați-l la cald.
Se toarnă vermutul în tigaie și se răzuie bucățile maro cu o lingură de lemn. Se amestecă usturoiul, 1/4 cană suc de lămâie, apă și capere. Gatiti pana se reduce la jumatate.
Întoarceți puiul în tigaie și fierbeți 3 minute.