Chef John ' s Pork al Latte
Chef John ' s Pork al Latte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 395 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Un amestec de slănină, umăr de porc, creme fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Lasagna lui Chef John, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Salata Waldorf a bucătarului John.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, se pune la foc mediu și se gătește slănină, amestecând des, până când grăsimea crocantă și slănină s-a transformat în tigaie, aproximativ 5 minute.
Condimentează generos cuburile de porc cu sare și piper negru.
Scoateți slănina din tigaie și puneți-o deoparte, rezervând grăsimea în tigaie. Întoarceți căldura la bucăți de porc mediu-înalt și maro în picături de slănină până se rumenesc bine pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea într-un castron, lăsând picăturile de tigaie în tigaie.
Întoarceți focul la mediu și amestecați ceapa tocată și un vârf de sare. Gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida si usor rumenita, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul în ceapă și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulionul de pui și creme fraiche în amestecul de ceapă; bateți până se omogenizează. Răzuiți și dizolvați orice bucăți de mâncare rumenite pe fundul tigaiei. Aduceți amestecul la foc mic.
Întoarceți slănina în sos și amestecați în 2 linguri de salvie tocată.
Puneți bucățile de porc în sosul fierbinte împreună cu orice sucuri acumulate din carne. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ridicați focul la mediu și gătiți neacoperit până când sosul de tigaie se reduce și se îngroașă, iar carnea este foarte fragedă, încă aproximativ 20 de minute. Amestecați fulgii de ardei roșu în sos; reglați condimentele după gust.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu; aruncați frunze întregi de salvie în uleiul fierbinte și gătiți, aruncând ușor frunzele în ulei, până când sunt crocante, 10 până la 15 secunde.
Scurgeți frunzele de salvie pe prosoape de hârtie și sfărâmați peste carnea de porc.