Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatan de vițel. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 371 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de vițel, lămâie, acompaniament:tăiței cu unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piccata De Vițel, Piccata De Vițel, și Piccata de vițel sau pui a Teresei.
Instrucțiuni
1
Se fierbe stocul și vinul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri până se reduce cu aproximativ jumătate (la aproximativ 3/4 cană), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți împreună făina și apa într-o cană, apoi bateți în stoc. Se fierbe, amestecând, 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă untul, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Tăiați vițelul în bucăți de 3 inci, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Tigaie ușor de grătar cu ulei și încălziți la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Grill Pan
2
În timp ce tigaia se încălzește, presărați vițelul cu sare și piper. Carnea de vițel la grătar în loturi, fără aglomerare, până se rumeneste, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, transferându-se cu clești pe un platou. Grătiți feliile de lămâie, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte, transferându-se în platou cu vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Lămâie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
Tigaie
3
Se amestecă pătrunjelul în sos cald și se toarnă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Sos
Vitel
1
• Dacă cotletele nefierte au o grosime mai mare de 1/4 inch, lăsați până la 1/4 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
știft De Rulare
2
Fiecare porție (fără tăiței) conține aproximativ 143 de calorii și 2 grame de grăsime.