Piccata De Vițel

Piccata De Vițel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatan de vițel. Această rețetă servește 8 și costă 3,28 USD pe porție. O porție conține 371 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de vițel, lămâie, acompaniament:tăiței cu unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piccata De Vițel, Piccata De Vițel, și Piccata de vițel sau pui a Teresei.

Instrucțiuni

1
Se fierbe stocul și vinul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri până se reduce cu aproximativ jumătate (la aproximativ 3/4 cană), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună făina și apa într-o cană, apoi bateți în stoc. Se fierbe, amestecând, 1 minut, apoi se ia de pe foc și se amestecă untul, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Păstrați sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Tăiați vițelul în bucăți de 3 inci, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Tigaie ușor de grătar cu ulei și încălziți la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Grill PanGrill Pan
2
În timp ce tigaia se încălzește, presărați vițelul cu sare și piper. Carnea de vițel la grătar în loturi, fără aglomerare, până se rumeneste, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte, transferându-se cu clești pe un platou. Grătiți feliile de lămâie, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte, transferându-se în platou cu vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LămâieLămâie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
TigaieTigaie
3
Se amestecă pătrunjelul în sos cald și se toarnă peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
VitelVitel
1
• Dacă cotletele nefierte au o grosime mai mare de 1/4 inch, lăsați până la 1/4 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
2
Fiecare porție (fără tăiței) conține aproximativ 143 de calorii și 2 grame de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Gurmand
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista