Piccata de pui cu Orzo
Piccata de pui cu Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 341 calorii, 30g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, unt, cotlete de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului.
Scurgere. Se amestecă coaja.
În timp ce orzo gătește, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați vin; gatiti 1 minut sau până când lichidul aproape se evaporă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion și suc de lămâie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând până se topește untul. Se amestecă pătrunjelul și caperele.