Piccata De Pui Cu Lămâie

Piccata De Pui Cu Lămâie
Piccata de pui cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, bulion de pui, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Piccata De Pui Cu Lămâie, Piccata De Pui Cu Lămâie, și Piccata Cu Lămâie-Pui.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți un platou de servire în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Condimentați bucățile de piept de pui cu sare și piper și dragați-le în făină. Scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie; prăjiți bucățile de pui până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Lucrați în loturi și nu aglomerați tigaia, adăugând ulei după cum este necesar .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați bucățile de pui pe platoul încălzit în cuptor. Când ați terminat cu tot puiul, scurgeți cea mai mare parte a uleiului din tigaie, lăsând un strat subțire pe suprafața tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Gatiti si amestecati usturoiul tocat in tigaie pana cand este parfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă bulionul de pui. Răzuiți și dizolvați orice bucăți maro de pe fundul tigaiei. Se amestecă feliile de lămâie și se aduce amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lăsați să gătească, amestecând ocazional, până când sosul se reduce la aproximativ 2/3 cană, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Adăugați sucul de lămâie și caperele; fierbeți până când sosul este redus și ușor îngroșat, încă aproximativ 5 minute. Aruncați untul în tigaie și rotiți-l în sos înclinând tigaia până când untul este topit și încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
CapereCapere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați pătrunjelul; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
11
Aranjați medalioanele de pui pe farfurii de servire și sosul de lingură peste fiecare porție de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista