Piccata De Pui
Piccata de pui necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 617 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 263 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piept de pui, capere sărate, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentează puiul cu sare și piper. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Într-o tigaie mare de 10 sau 12 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt cu 3 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați 2 bucăți de pui și gătiți timp de 3 minute. Când puiul este rumenit, răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de 3 minute.
Scoateți și transferați pe placă. Topiți încă 2 linguri de unt și adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați celelalte 2 bucăți de pui și rumeniți ambele părți în același mod.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați puiul în farfurie.
Reduceți căldura la mediu scăzut și adăugați sucul de lămâie, stocul și caperele. Reveniți la aragaz și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro din tigaie pentru un plus de aromă. Verificați dacă există condimente. Întoarceți tot puiul în tigaie și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți puiul pe platou.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în sos și bateți puternic.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu pătrunjel.