Picant și aruncat salata este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 2 porții. Acest fel de mâncare are 214 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de năsturel, ciuperci cu nasturi, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Picant aruncat salata, Salată Aruncată, și Tortellini Aruncat Salata.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună, oțetul de sherry, uleiul de măsline, piperul negru crăpat și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
Oțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare adăugați toate ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți pansamentul peste salată, aruncați și serviți.