Picant Mole Poblano

Picant Mole Poblano
Picant Mole Poblano necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 487 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez convertit, apă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca sos. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Mole Poblano, Mole Poblano, și Mole Poblano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați jumătăți de baghetă; gătiți până se rumenesc pe o parte. Întoarceți; gatiti pana se rumeneste pe cealalta parte. Se amestecă usturoiul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana cand usturoiul devine maro auriu deschis. Puneți jumătățile de pâine deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
3
În același cuptor olandez, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Între timp, faceți amestecul de alunițe în 2 loturi. În blender, Așezați 1 jumătate de baghetă, 1 cățel de usturoi, jumătate din fiecare sos de aluniță, bulion de pui și roșii. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 45 de secunde sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
BaguetteBaguette
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul în cuptorul olandez. Repetați cu jumătatea de baghetă rămasă, usturoiul, sosul de alunițe, bulionul de pui și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
BaguetteBaguette
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Se amestecă cartofii și nopalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
NopalesNopales
7
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă puiul. Reduceți căldura la minim; fierbeți 30 până la 45 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți orezul și apa până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Se ia de pe foc; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf de orez cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
10
Presărați amestecul de alunițe cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
11
Serviți amestecul de alunițe peste orez; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista