Picant de nucă de cocos creveți Bisque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 236 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pastă de curry, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Picante De Nucă De Cocos, Supă Picantă De Creveți De Nucă De Cocos, și Creveți wok picant cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă cojile de creveți; gătiți, amestecând, până când cojile devin roz, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă în apă și se aduce la foc mic; gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa verde, țelina și jalapeno; gătiți, amestecând, până când amestecul este ușor înmuiat, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu scăzut, amestecați făina și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Se toarnă supa de roșii în amestecul de ceapă; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se toarnă amestecul de coajă de creveți printr-un filtru de plasă în amestecul de supă de roșii. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Roșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Amestecați laptele de nucă de cocos, pasta de curry roșie și sosul de pește în amestecul de supă de roșii, aduceți la foc mic și gătiți timp de 15 minute. Se amestecă creveții, se scade la foc mic și se fierbe până se fierb creveții, 3 până la 4 minute. Puneți biscuiții în boluri, așezați un cracker de orez în mijloc și acoperiți crackerul cu busuioc feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Supă De Roșii
Sos De Pește
Pentru Legare
Bisque
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.