Picant Chipotle Chili Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați să coaceți picant Chipotle Chili. Această rețetă servește 32 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți salsa, carne de vită măcinată, luați amestec picant de pesmet cu brânză de rețetă chipotle cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chili Picant De Curcan Chipotle, Chipotle Picant-Chili De Curcan, și Chipotle picant și Pasilla Chili con Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Puneți carnea în tigaie; amestecați fasolea, sosul de roșii și salsa.
Adăugați 3/4 cană amestec de brânză; se amestecă bine.
Lingură în 6 (1-1 / 2 cani) vase de copt superficiale rezistente la cuptor pulverizate cu spray de gătit; acoperiți cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se încălzește.