Picant chineză cinci condimente frecat aripi de pui cu sos cremos de scufundare coriandru

Picant chineză cinci condimente frecat aripi de pui cu sos cremos de scufundare coriandru este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, iaurt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nemernic Aripi De Pui Cu Sos Cremos Scufundare, Nemernic aripi de pui cu sos cremos scufundare, și Aripi de pui asiatice picante cu sos de scufundare din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Dacă aveți aripi întregi de pui, tăiați vârfurile aripilor și tăiați aripile în jumătate la articulație. Aruncați vârfurile aripilor sau înghețați pentru a face stoc ulterior.
Așezați aripile într-un castron mare.
Presărați praf de cinci condimente și cayenne pe aripi, adăugați câteva ciupituri de sare și aproximativ 15 măcinări de piper negru. Frecați amestecul în toate aripile până când nu mai rămâne o frecare liberă. Spală-te pe mâini.
Aliniați bucățile de aripă pe o foaie de copt, astfel încât partea aripii care are cea mai mare piele să fie orientată în sus. Prăjiți până la fiert, rumenit și crocant, aproximativ 25 de minute.
Se servește fierbinte cu sos cremos de coriandru.
Combinați ingredientele în vasul de amestecare.
Bateți ingredientele pentru a le încorpora complet și condimentați cu sare și piper, după gust.