Picant chineză cinci-condiment-frecat aripi de pui cu sos cremos de scufundare coriandru

Picant chineză cinci-condiment-frecat aripi de pui cu sos cremos de scufundare coriandru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 122 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, suc de lămâie, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Picant chineză cinci condimente frecat aripi de pui cu sos cremos de scufundare coriandru, Nemernic Aripi De Pui Cu Sos Cremos Scufundare, și Nemernic aripi de pui cu sos cremos scufundare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Dacă aveți aripi întregi de pui, tăiați vârfurile aripilor și tăiați aripile în jumătate la articulație. Aruncați vârfurile aripilor sau înghețați pentru a face stoc.
Așezați aripile într-un castron mare.
Presărați praf de cinci condimente și cayenne pe aripi; adăugați ciupituri generoase de sare și aproximativ 15 măcinări de piper negru. Frecați amestecul în toate aripile până când nu mai rămâne o frecare liberă.
Aliniați bucățile de aripă pe o foaie de copt, astfel încât partea aripii care are cea mai mare piele să fie orientată în sus. Prăjiți până la fiert, rumenit și crocant, aproximativ 25 de minute.
Se servește fierbinte cu sos cremos de coriandru.
Combinați ingredientele în vasul de amestecare.
Bateți ingredientele pentru a le încorpora complet și condimentați cu sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.