Picant Bacon Cheeseburger Dip
Nevoie de un fără gluten și דל פחמימות, hor d ' oeuvre? Scufundarea picantă cu cheeseburger cu slănină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecetes necesită slănină, sare și piper măcinat, brânză mozzarella parțial degresată și ketchup. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacon Cheeseburger Dip, Bacon Cheeseburger Dip, și Bacon Cheeseburger Dip.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, păstrând picăturile în tigaie.
Rupeți carnea de vită măcinată în bucăți și adăugați la picăturile din tigaie. Gatiti si amestecati carnea de vita pana se rumeneste complet, 7-10 minute; se scurge într-o strecurătoare. Clătiți carnea de vită cu apă pentru a spăla excesul de grăsime; scurgeți.
Transferați carnea de vită scursă într-un castron. Se amestecă sucul de murături în carnea de vită; condimentează cu sare și piper.
Combinați amestecul de carne de vită măcinată, brânza americană, crema de brânză, roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi, ceapă verde, ketchup, muștar Dijon și piper cayenne într-un aragaz lent.
Gatiti amestecul de branza la mic, amestecand ocazional, pana cand branza se topeste complet, aproximativ 1 ora. Zdrobiți slănina pe suprafața scufundării pentru a servi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.