Picant Asiatice Salata Verde Împachetări
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ambalajele Picante de salată asiatică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fire de fasole, pastă de chile, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Picant Asiatice Salata Verde Împachetări, Asiatice Salata Verde Împachetări, și Asiatice Salata Verde Împachetări pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți firele de fasole cu apă clocotită.
Lăsați să stea 5 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Tăiați tăiței.
În timp ce firele de fasole se înmoaie, combinați coriandru, sos de soia, pastă de chile și ulei într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați tăiței și pui în amestecul de sos de soia; aruncați bine pentru a acoperi. Lingură aproximativ 1/3 cană amestec de pui în centrul fiecărei frunze de salată; rulati.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.