Picadillo În Stil Cubanez

Picadillo În Stil Cubanez
Picadillo în stil cubanez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, vin, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Picadillo de curcan în stil cubanez, Picadillo Ușor De Vită În Stil Cubanez, și Cartofi dulci cu Picadillo de vită în stil cubanez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas mare cu suficientă apă pentru a acoperi; condimentează cu sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, așezați un capac pe oală și gătiți cartofii la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul în uleiul încins până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestecul de ceapă, rupând carnea în bucăți mai mici în timp ce amestecați; gătiți și amestecați până când carnea de vită este complet rumenită, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scurgeți cât mai multă grăsime din amestec.
6
Amestecați vinul roșu, sosul de roșii, măslinele, caperele, stafidele aurii, chimenul, oregano, ardeiul negru și 1/4 linguriță de sare în amestecul de vită măcinată. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe la foc mic până când vinul s-a redus semnificativ, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
7
Cojiți cartofii răciți și tăiați-i în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti cartofii in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Îndoiți ușor cartofii fierți în amestecul de carne de vită măcinată; gătiți împreună 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista