Picadillo În Stil Cubanez
Picadillo în stil cubanez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, vin, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Picadillo de curcan în stil cubanez, Picadillo Ușor De Vită În Stil Cubanez, și Cartofi dulci cu Picadillo de vită în stil cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un vas mare cu suficientă apă pentru a acoperi; condimentează cu sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, așezați un capac pe oală și gătiți cartofii la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul în uleiul încins până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestecul de ceapă, rupând carnea în bucăți mai mici în timp ce amestecați; gătiți și amestecați până când carnea de vită este complet rumenită, 7 până la 10 minute.
Scurgeți cât mai multă grăsime din amestec.
Amestecați vinul roșu, sosul de roșii, măslinele, caperele, stafidele aurii, chimenul, oregano, ardeiul negru și 1/4 linguriță de sare în amestecul de vită măcinată. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe la foc mic până când vinul s-a redus semnificativ, 25 până la 30 de minute.
Cojiți cartofii răciți și tăiați-i în bucăți.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti cartofii in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Îndoiți ușor cartofii fierți în amestecul de carne de vită măcinată; gătiți împreună 5 minute.