Picadillo în stil cubanez este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, vin, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Picadillo de curcan în stil cubanez, Picadillo Ușor De Vită În Stil Cubanez, și Cartofi dulci cu Picadillo de vită în stil cubanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-un vas mare cu suficientă apă pentru a acoperi; condimentează cu sare. Aduceți apa la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, așezați un capac pe oală și gătiți cartofii la foc mic până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul în uleiul încins până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Zdrobiți carnea de vită măcinată în amestecul de ceapă, rupând carnea în bucăți mai mici în timp ce amestecați; gătiți și amestecați până când carnea de vită este complet rumenită, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
5
Scurgeți cât mai multă grăsime din amestec.
6
Amestecați vinul roșu, sosul de roșii, măslinele, caperele, stafidele aurii, chimenul, oregano, ardeiul negru și 1/4 linguriță de sare în amestecul de vită măcinată. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe la foc mic până când vinul s-a redus semnificativ, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(recomandat: Catalina)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Cojiți cartofii răciți și tăiați-i în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
8
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti cartofii in uleiul incins pana se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Îndoiți ușor cartofii fierți în amestecul de carne de vită măcinată; gătiți împreună 5 minute.