Picadillo Empanaditas
Picadillo Empanaditas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție conține 120 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 9 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de stafide, crustă de pizza, pimento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tunan Empanaditas, Fructe De Mare Empanaditas, și Empanaditas y pastelitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gătiți carnea de vită într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare până se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Se scurge bine și se întoarce carnea de vită în tigaie.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și sotati 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă stafidele și următoarele 5 ingrediente (stafide prin sare).
Împărțiți aluatul de crustă de pizza în 18 porții; acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați fiecare porție de aluat într-o bilă și rotiți fiecare porție într-un cerc de 3 inci pe o suprafață ușor făinată. Puneți 2 lingurițe de amestec de carne de vită pe jumătate din fiecare cerc de aluat. Umeziți marginile aluatului cu apă. Îndoiți aluatul peste umplutura de vită și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați empanaditas pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile de empanaditas cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.