Picadillo-curcan umplut cu sos de portocale-Tamarind
Curcan umplut cu Picadillo cu sos de portocale-Tamarind ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 468 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, jardiniere migdale tăiate, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui Umplut Cu Pătlagină Cu Sos De Tamarind, Piept de curcan umplut cu portocale, mere și brânză de capră cu sos de afine îndulcit natural, și Coaste din spate pentru bebeluși fierte cu bere cu sos de portocale-Tamarind.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați carne de porc; gatiti 5 min. sau până când nu mai este roz, amestecând ocazional. Se amestecă sosul de roșii; gatiti 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați amestecul de umplutură, stafidele, nucile și sucul a 2 portocale (aproximativ 1/2 cană); se amestecă bine. Gatiti 5 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Se ia de pe foc. Se răcește 15 min. înainte de a umple curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Îndepărtați și aruncați gâtul și măruntaiele din cavitățile curcanului. Clătiți curcanul; se scurge bine. Picioarele libere din poziția ascunsă, dar nu tăiați banda de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, în tigaie. Lingurați umplutura în cavitățile gâtului și corpului, având grijă să nu împachetați umplutura în Curcan prea strâns. Întoarceți picioarele în poziția ascunsă; întoarceți aripile înapoi pentru a ține pielea gâtului în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Tăiați 1 portocală în 8 felii; aranjați peste curcan. Acoperiți pieptul liber cu folie pentru a preveni rumenirea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Coaceți 3 ore, ungând ocazional cu sucuri de tigaie. Între timp, combinați pulpa de tamarind, zahărul și sucul din cele 2 portocale rămase în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Îndepărtați folia; coaceți curcanul 45 min. până la 1 oră sau până la gata (165F), periaj cu 1/4 cană din amestecul de tamarind în ultimele 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Scoateți curcanul din cuptor; lăsați să stea 15 min. înainte de sculptură. Între timp, amestecați amidonul de porumb în amestecul de tamarind rămas până se dizolvă complet. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 min. sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Tamarind
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
14
Se servește cald cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt