Picadillo Arepa Pie

Picadillo Arepa Pie
Rețeta Picadillo Arepa Pie ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 4 porții cu 626 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa, sosul de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol), Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), și Arepa Reina Pepiada (Arepa cu pui mărunțit și Avocado) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Gatiti ceapa si usturoiul in ulei cu 1/4 lingurita fiecare de sare si piper intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne de vită și gătiți la foc mediu, amestecând și rupând bulgări, doar până când nu mai este roz. Se amestecă ingredientele rămase cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați într-un gratin de 1 1/2 până la 2 litri sau alt vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1
Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecați untul folosind un blender de patiserie sau vârful degetelor până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați zară, amestecând doar până când aluatul este umezit (nu amestecați prea mult). Dollop peste picadillo și coaceți până când toppingul este auriu și gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
1
Picadillo poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Reîncălziți înainte de a adăuga topping.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista