Piața Fermierilor Spaghete

Piața Fermierilor Spaghete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spaghetele de pe piața Fermierilor. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, roșii cherry, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pizza Pentru Piața Fermierilor, Piața Fermierilor Pappardelle, și Pui De Piață Pentru Fermieri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați roșiile cu usturoi, rozmarin, 2 linguri. brânză și ulei; lingură în tigaie de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când roșiile încep să izbucnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor pachet, omițând sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
SareSare
5
Aruncați rozmarinul din amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
TomateTomate
6
Scurgeți spaghetele, rezervând 1/4 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
ApăApă
7
Se adaugă la amestecul de roșii cu pansament; se amestecă ușor. Se acoperă cu piper și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
TomateTomate

Echipamente

DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista