Piața Fermierilor Quesadillas vegetariene

Piața vegetariană a fermierului Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și דל פחמימות, dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ciuperci, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Piața fermierului Quesadillas, Paste de piață pentru un fermier, și Salată de piață a fermierului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți ardei roșu, dovlecei, dovlecei galbeni, ceapă și ciuperci în ulei de măsline la foc mediu până la mediu-mare timp de aproximativ 7 minute sau până când sunt fragede.
Scoateți legumele din tigaie.
Înveliți aceeași tigaie cu spray de gătit și așezați o tortilla în tigaie.
Presărați 1/4 cană de brânză uniform peste tortilla și stratificați 3/4 cană din amestecul de legume peste brânză.
Presărați încă 1/8 cană de brânză pe legume și acoperiți cu o a doua tortilla. Gatiti pana devin aurii pe ambele parti, timp de aproximativ 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți quesadilla din tigaie și repetați cu ingredientele rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în 8 triunghiuri cu un tăietor de pizza.