Piața de pește Tostadas este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați salsa, cremă fără grăsimi, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâinea cu usturoi Cheezy a pieței de pește, Larsen ' s Fish Market Seafood Chowder, și Tostadas De Pește Chipotle.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa și 2 linguri de coriandru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Combinați salsa, bulionul, usturoiul și 2 linguri de coriandru în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Transferați amestecul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Puneți apa într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Puneți peștele în apă clocotită; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Îndepărtați peștele cu o lingură cu fante; îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Adăugați cartofi în apă în cratiță; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Se scurge bine. Fulgi de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Combinați pește, cartofi și 1/2 cană de amestec de salsa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Așezați tortilla pe foi de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți la 350 timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
13
Așezați 1 tortilla pe fiecare farfurie de servire. Top tortilla uniform cu salată mărunțită, amestec de pește, roșii, brânză, smântână și amestec de ceapă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță Brite
14
Se presară uniform cu restul de 2 linguri de coriandru și se servește cu amestecul de salsa rămas.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.