Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat

Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat
Piața de pește Fulton Cioppino cu crutoane de aluat necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 508 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Un amestec de vin, unt, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Pudră De Pește + Crutoane De Aluat Old Bay, Crutoane De Usturoi Cu Aluat, și Crutoane Cu Aluat De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul de pește, roșiile scurse, Golful și cimbru și condimentați cu sare și piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă ușor, amestecând ocazional aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Stoc De PeșteStoc De Pește
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
În timp ce bulionul se gătește, încălziți 2 linguri de ulei la foc mare într-o tigaie mare separată. Condimentați basul pe ambele părți cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
BassBass
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Scoateți pe o farfurie.
8
În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei, condimentați creveții și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Scoateți placa cu basul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
10
Adăugați scoicile, midiile, basul și creveții în bulionul redus și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, aruncând orice nu se deschide, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și tarhonul și se condimentează cu miere, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
BassBass
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
11
Adăugați sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
12
Preîncălziți tigaia pentru grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
13
Se amestecă untul și pasta de hamsii într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
14
Ungeți pâinea cu ulei pe 1 parte și condimentați cu sare și piper. Grătiți, cu ulei în jos pe tigaia preîncălzită până se rumenesc ușor, întoarceți-o și continuați să grătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
15
Scoateți pâinea într-un platou și întindeți o parte din amestecul de unt-hamsie pe partea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
16
Tăiați fiecare felie în jumătate, transversal.
17
Așezați 1/2 felie de pâine în fiecare castron, turnați o parte din amestec deasupra și deasupra cu restul de 1/2 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
18
Garnisiți cu frunze de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista