Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită
Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1028 calorii, 21g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, sare de mare gri și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați salată de usturoi prăjită caesar, năut prăjit și usturoi salată Caesar pitas, și Salată picantă de Kale Caesar cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Puneți salata într-un castron.
Se toarnă pansamentul și se aruncă bine.
Împărțiți aluatul în 4 bile egale. Pe o placă înmuiată, întindeți și rotiți aluatul în discuri subțiri cu un știft. Aluatul poate fi, de asemenea, întins cu mâna, dar rularea vă va oferi o crustă mai subțire.
Înveliți aluatul rulat cu ulei de măsline și așezați-l, cu ulei în jos, pe un grătar foarte fierbinte. Acest lucru se poate face în interior pe o tigaie de grătar din fontă, care a fost preîncălzită la o înălțime medie-medie. Când începeți să vedeți bule pe suprafața aluatului, întoarceți-l. Ar trebui să fie ușor rumenit pe fund.
Periați fiecare rundă cu o lingură generoasă de pastă de usturoi și presărați cu cimbru.
Se scoate de pe grătar cu clești și se acoperă cu salata Caesar. Radeți parmezanul deasupra, pliați în jumătate și mâncați.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cojiți straturile exterioare ale pielii de pe capetele de usturoi.
Tăiați primele 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele. Salvați bucățile mici de usturoi pentru o altă utilizare (Vezi nota bucătarului).
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Condimentează cu sare și piper.
Acoperiți bine, introduceți-l în cuptor și prăjiți până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Când este suficient de rece pentru a manipula cu ușurință, strângeți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piele pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, timp de până la 1 săptămână.
Este greu să ai prea mult usturoi prăjit în jur. Puteți prăji bucățile mici din vârfurile capetelor de usturoi.
Puneți-le într-un recipient mic de copt separat, cum ar fi o ceașcă individuală de cremă. Se condimentează cu sare și piper, se toacă cu ulei de măsline, se acoperă și se introduce la cuptor pentru a se coace împreună cu capetele întregi de usturoi. În funcție de mărimea lor, acestea vor fi moi și rumenite în aproximativ 1/2 din timpul necesar pentru capetele întregi. Bucățile mici fac o "gustare a bucătarului" bună în timp ce pregătesc cina sau pot fi stoarse în sos de roșii sau pe paste.