Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită

Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită
Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1028 calorii, 21g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, sare de mare gri și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați salată de usturoi prăjită caesar, năut prăjit și usturoi salată Caesar pitas, și Salată picantă de Kale Caesar cu usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți salata într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă pansamentul și se aruncă bine.
4
Împărțiți aluatul în 4 bile egale. Pe o placă înmuiată, întindeți și rotiți aluatul în discuri subțiri cu un știft. Aluatul poate fi, de asemenea, întins cu mâna, dar rularea vă va oferi o crustă mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Înveliți aluatul rulat cu ulei de măsline și așezați-l, cu ulei în jos, pe un grătar foarte fierbinte. Acest lucru se poate face în interior pe o tigaie de grătar din fontă, care a fost preîncălzită la o înălțime medie-medie. Când începeți să vedeți bule pe suprafața aluatului, întoarceți-l. Ar trebui să fie ușor rumenit pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Periați fiecare rundă cu o lingură generoasă de pastă de usturoi și presărați cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se scoate de pe grătar cu clești și se acoperă cu salata Caesar. Radeți parmezanul deasupra, pliați în jumătate și mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Cojiți straturile exterioare ale pielii de pe capetele de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Tăiați primele 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele. Salvați bucățile mici de usturoi pentru o altă utilizare (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Puneți capetele, tăiați părțile în sus, într-un vas mic de copt și turnați uleiul de măsline peste ele. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Acoperiți bine, introduceți-l în cuptor și prăjiți până la aproximativ 3/4 fierte, aproximativ 45 de minute. Descoperiți și reveniți la cuptor până când cuișoarele încep să iasă din piele și să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Lasă să se răcească.
14
Când este suficient de rece pentru a manipula cu ușurință, strângeți usturoiul prăjit într-un castron mic. Apăsați foarte bine pe piele pentru a scoate tot usturoiul prăjit dulce pe care îl puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați uleiul din vasul de copt și amestecați bine până se formează o pastă. A se păstra, bine acoperit, la frigider, timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1
Este greu să ai prea mult usturoi prăjit în jur. Puteți prăji bucățile mici din vârfurile capetelor de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Puneți-le într-un recipient mic de copt separat, cum ar fi o ceașcă individuală de cremă. Se condimentează cu sare și piper, se toacă cu ulei de măsline, se acoperă și se introduce la cuptor pentru a se coace împreună cu capetele întregi de usturoi. În funcție de mărimea lor, acestea vor fi moi și rumenite în aproximativ 1/2 din timpul necesar pentru capetele întregi. Bucățile mici fac o "gustare a bucătarului" bună în timp ce pregătesc cina sau pot fi stoarse în sos de roșii sau pe paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 2 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista