Piadine cu pui la grătar și salată de spanac
Piadina cu pui la grătar și salată de spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 955 calorii, 54g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, aluatul de pizza, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piadină de măsline cu salată de rucola și vinetă de Caper, Piadine cu salată Caesar și pastă de usturoi prăjită, și Salată de pui la grătar și zmeură-spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Ungeți cu grijă grătarul sau tigaia cu o cârpă înmuiată în puțin ulei de măsline. Dacă utilizați un grătar, aveți suprafața de grătar la 8 până la 10 inci deasupra jarului. Reglați cantitatea de cărbuni sub grătar, astfel încât să mențină o căldură constantă la cald (uleiul de pe grătar va începe să fumeze).
Pregătiți puiul. Înveliți fiecare piept de pui cu uleiul de măsline extravirgin. Condimentează fiecare parte uniform cu puțină sare și piper.
Așezați puiul pe grătar, mai întâi pe partea pielii și gătiți timp de 4 până la 5 minute. Întoarceți-vă și continuați să gătiți în același mod încă 4 sau 5 minute până când carnea este ușor fermă la atingere. Sezonul 1 partea uniform cu freca usturoi prăjită.
Se scoate de pe foc și se rezervă până se răcește.
Tăiați puiul cu bobul în bucăți de mărimea mușcăturii. Rezervă.
Împărțiți aluatul în 6 bile. Lucrând pe o suprafață fără făină, rotiți fiecare bilă sub palmă. Pe măsură ce se rostogolește, se va lipi ușor de suprafață, creând tensiune care ajută la formarea unei mingi strânse și rotunde. Praf suprafața de lucru cu făină, bateți ușor fiecare bilă, praf blaturile cu făină, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească aproximativ 15 minute.
Cu un sucitor, rotiți fiecare bilă într-un cerc cu diametrul de 8 sau 9 inci și grosimea de aproximativ 1/8 inci și așezați-o pe o foaie de prăjituri care a fost presărată cu făină de porumb (pentru a împiedica aluatul să se lipească).
Pe o suprafață curată a grătarului (folosiți o perie de sârmă, apoi uleiul din nou ca înainte) așezați ușor piadina pe grătar și gătiți până când fundul s-a setat și este gătit, dar nu atât de bine făcut încât să nu fie flexibil, aproximativ 4 minute. Întoarceți crusta și gătiți pe a doua parte. Timpul de gătire va varia în funcție de căldura grătarului.
Între timp, aruncați împreună spanacul, mozzarella, pene de roșii, ceapa roșie, parmezanul și puiul. Aruncați cu vinetă pentru a acoperi verdeața și gustați pentru condimentarea cu sare și piper.
Așezați crustele pe farfurii și împărțiți salata între ele.
Serviți " fața deschisă."Mesenii ar trebui să-și îndoaie Piadina în jumătate și să mănânce fără ustensile!