Pho

Pho
Nevoie de o curs principal fără lactate? Pho ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 1005 calorii, 104G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rădăcină de ghimbir, sos de pește, anason stelat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. 70 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Rețete similare includ Salată Vietnameză De Tăiței De Vită: Pho Tron.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, aduceți coada de vită și 3 litri de apă la fierbere. Îndepărtați spuma. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați ceapa întreagă necojită sub broiler până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Îndepărtați și coajați.
5
Se amestecă ceapa, ghimbirul, anasonul, sarea și sosul de pește în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
GhimbirGhimbir
AnasonAnason
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați tăiței de orez și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
8
Împărțiți tăiței în trei boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați filetul gătit deasupra pastelor în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați ceapa verde, mugurii de fasole și cilantro uniform în boluri. Se strecoară bulionul de vită și se împarte uniform între bolurile de servire, turnând peste ingredientele asamblate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Ceapa VerdeCeapa Verde
Bulion De VităBulion De Vită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții3
Scor De Sănătate75
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista