Această rețetă servește 1 și costă 18,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 6810 calorii, 98G de proteine, și 552G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Un amestec de nuci pecan, napolitane de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cheesecake cu nuci de caramel PHILADELPHIA, Philadelphia Dovleac Swirl Cheesecake De La Philadelphia Cream C, și Caramel Pecan Cheesecake.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toacă fin 1/2 cană de nuci; se amestecă cu firimituri de napolitane și unt. Apăsați pe partea inferioară a tăvii de 13x9 inci. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
(55 Napolitane)
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați smântână, făină și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Refrigerați 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Stropiți cu topping de caramel; se presară cu nuci rămase.