Pfeffernusse

Pfeffernusse
Pfeffernusse ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 705 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți cardamom măcinat, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 37%. Încercați Pfeffern, Pfeffernusse, și Pfeffernusse Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați ingredientele uscate și dați deoparte.
3
Într-un castron separat, bateți untul și zahărul împreună până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se amestecă ingredientele uscate câte 1/2 cană odată.
6
Adăugați migdale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
7
Rulați în bile de un inch și aranjați 1 inch pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți 11 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se răcește și se păstrează în recipiente etanșe timp de 3 zile pentru a atenua aromele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista