Peștele rapid al pescarului

Peștele rapid al pescarului
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Peștele rapid al pescarului ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 424 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, chipsuri de cartofi, sos cremos de salată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Tacos De Pește Rapid, Tocană rapidă de pește, și Pește Rapid Cu Usturoi De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C). Înveliți un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, marinați fileurile de pește în sosul de salată pentru câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați brânza mărunțită și chipsurile zdrobite împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Așezați fileurile de pește marinate în vasul de copt pregătit și acoperiți cu amestecul de brânză/cip. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
MarinadaMarinada
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți, descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până când peștele poate fi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista