Peștele-pește cu piper de lămâie Shelli
Somnul de ardei de lămâie al lui Shelli necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 2 și costă $1.94 pe portie. Acest fel principal are 301 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Toaterețetele necesită zahăr brun ușor, piper măcinat, sare de mare și ulei de măsline. 13 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Peștele-pește cu piper de lămâie Shelli, Peștele-pește cu piper de lămâie Shelli, și Somn De Lămâie-Piper.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa verde, usturoiul, patrunjelul, sarea si piperul in uleiul incins pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie și 1/4 cană de zahăr brun în amestecul de ceapă verde, amestecând continuu până se dizolvă zahărul, încă aproximativ 2 minute.
Așezați fileurile de somn în tigaie; gatiti pana cand somnul se fulgeaza usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somnul pe o farfurie și turnați deasupra sosul de suc de lămâie rămas.
Se presară cu zahărul brun rămas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Somn în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Francis Sonoma County Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Comitatul Sf. Francisc Sonoma, Pinot Noir]()
Comitatul Sf. Francisc Sonoma, Pinot Noir
Acesta este un Pinot Noir suculent, cu corp mediu, cu note de cola de cireșe, arome de zmeură și cuișoare, urmate de arome strălucitoare și clare de rodie, cireșe Queen Anne și o notă de lemn dulce.Se asortează bine cu somon, pui fript, legume la grătar și mâncăruri ușoare cu paste.