Pește Gefilte fiii înțelepți ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 3 și costă $21.16 pe portie. O porție conține 1511 calorii, 176g de proteine, și 36g de grăsime. Un amestec de zahăr, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Somon Gefilte Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face fumet: pune toate ingredientele într - un 6-la 8-qt. iarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați aproximativ 6 căni de apă (suficient atât de lichid este chiar sub vârful oaselor). Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți ușor timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron și se aruncă conținutul strecurătorului. Ștergeți oala curată, adăugați fumet și lăsați să se răcească. Se răcește, acoperit, până la utilizare, până la 1 zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, faceți pește gefilte: într-un robot de bucătărie, pulsați pește, ceapă, țelină și morcov până când bucățile de morcov sunt de aproximativ 1/8 in. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, sarea, piperul și uleiul pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Piper
Ceapă
Zahăr
Ouă
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bateti
Bol
5
Adăugați amestecul de pește și amestecați bine, apoi adăugați 3/4 cană de masă matzo și continuați să amestecați până se omogenizează bine. Se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Pește
6
Aduceți fumetul la fierbere ușoară. Împărțiți amestecul de pește în 16 porții egale și așezați pe o foaie de copt. Folosind mâinile umede sau 2 linguri de supă înmuiate în apă rece, modelați fiecare porție de amestec de pește în bile netede sau ovale și aruncați ușor în fumet. Când toate sunt adăugate, reduceți focul la minim și fierbeți până când peștii gefilte sunt oarecum elastici la atingere, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Transferați peștele gefilte într-un platou cu margini într-un singur strat, folosind o lingură cu fante. Se strecoară aproximativ 1/4 cană fumet deasupra, se răcește, apoi se acoperă și se răcește până la rece, cel puțin 1 1/2 ore. Salvați fumet rămas pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Între timp, faceți mere: puneți mere și morcovi într-o cratiță medie cu 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt foarte fragezi când sunt străpunși, aproximativ 25 de minute. Amestec pur într-un robot de bucătărie până la omogenizare. Condimentați după gust cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Mere
Morcov
Măr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie Cu Sos
9
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau se răcește.
10
Întoarceți peștele gefilte în fumet pe platou pentru a umezi. Puneți un pește gefilte pe fiecare farfurie cu o lingură mare de mere și o lingură mică de hrean lângă el. Împrăștiați pătrunjelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Sos De Mere
Pătrunjel
Pește
11
* Pentru alegeri durabile de pește, du-te la seafoodwatch.com. găsiți hrean de culoarea sfeclei în secțiunea de alimente kosher din magazinele alimentare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.