Peștele este provocarea vasului 4: Curry de eglefin

Peștele este provocarea vasului 4: Curry de eglefin
Peștele este provocarea vasului 4: Curry-ul de eglefin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.1 pe portie. O porție conține 329 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați staniu de lapte de nucă de cocos, chili, bucată de ghimbir de dimensiunea degetului mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați A la kedgeree: un fel de mâncare de orez cu pește fulgi, ouă fierte tari și curry, Sandwich Cu Pește De Eglefin, și Prăjituri Cu Pește De Eglefin Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați pasta de curry și laptele de cocos și aduceți la foc mic.Pasul 3;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
2
Adăugați peștele, apoi acoperiți și gătiți timp de 5 minute.Pasul 4: condimentează și presară peste coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista