Pește și chipsuri la cuptor

Pește și chipsuri la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește și chipsuri la cuptor. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 438 calorii, 41G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, cartofi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Pește și chipsuri la cuptor, Cuptor pește ' N ' Chips, și Pește și chipsuri prăjite la cuptor.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista