Pește Și Chipsuri

Pește Și Chipsuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește și chipsuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare grosieră, oțet de malț, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de malț, puteți urma acest fel principal cu Tort Pavlova cu fructe de padure si crema ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În47 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista