Pește și chipsuri
Fish-And-Chips este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în fâșii de 1/4 inch grosime și 3 inci lungime.
Într-o oală adâncă, încălziți 3 inci de ulei până la 325 F. (Vă rugăm să nu uitați să aveți grijă când gătiți cu ulei fierbinte.)
Puneți cartofii în ulei. Se prăjesc până se înmoaie și devin ușor rumenite, dar nu crocante, 2 până la 3 minute.
Scoateți chipsurile cu o lingură mare cu fante și puneți-le deoparte pe prosoape de hârtie.
Creșteți căldura până când uleiul ajunge la o temperatură de 375 F. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina universală, praful de copt, sarea, piperul și ouăle.
Se toarnă apa de sodă și se bate până când aluatul este neted.
Întindeți făina de orez pe o farfurie separată. Dragați bucățile de pește în el, apoi înmuiați-le în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Puneți chipsurile în fundul unui coș de friteuză (sau folosiți o lingură cu fante) și scufundați-le cu grijă în uleiul fierbinte. Adăugați cu grijă peștele în uleiul care clocotește. Prăjiți peștele și chipsurile până când sunt crocante și rumenite, 4 până la 5 minute.
Scoateți coșul și scurgeți peștele și chipsurile pe prosoape de hârtie; condimentați ușor cu sare și piper.
Se servește cu sosul de scufundare Aioli și Mignonette.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.