Pește învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema

Nevoie de o garnitură fără gluten și pescatarian? Peștele învelit în frunze de banană cu Chile Rajas și Crema ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 172 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de banană, ulei de șofrănel, file de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită și pâine de porumb învelită în frunze de banană, Orez lipicios și cârnați chinezi înveliți în frunze de banană, și Gatiti cartea: Achiote-pui marinat învelit în frunze de banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute pe rafturile arzătoarelor pe gaz la foc mare, rotind cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute. (Sau prăjiți ardeii iute pe o tigaie de pui la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.)
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii iute, aruncând tulpinile și semințele (nu clătiți sub apă curentă, deoarece acest lucru spală aroma) și tăiați longitudinal în benzi groase de 1/4 inch.
Gatiti ceapa cu sare in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa este frageda, dar are inca textura, aproximativ 10 minute. Se amestecă ardeii iute și se gătește, amestecând, 1 minut, apoi se condimentează cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Desfaceți frunzele de banană.
Tăiați (și rezervați) Coasta Centrală dură care trece de-a lungul marginii inferioare a fiecărei frunze cu foarfece de bucătărie.
Tăiați coastele în benzi de 12 până la 14 inci pentru legarea pachetelor. Tăiați ușor frunzele în pătrate de 8 (12 inci), având grijă să nu le împărțiți.
Treceți încet un pătrat cu frunze de banană peste flacăra unui arzător cu gaz, suficient pentru a "topi" stratul exterior pe frunze (va deveni destul de strălucitor; dacă aveți o sobă electrică, țineți frunza ușor deasupra arzătorului pe moderat ridicat).
Așezați o bucată de pește în centrul pătratului și condimentați cu sare, apoi acoperiți cu 1/2 cană rajas și 2 linguri crema. Îndoiți 2 părți ale frunzei de banană peste pește pentru a o închide, apoi pliați în părți opuse pentru a forma un pachet. Legați pachetul cu o fâșie de coaste de frunze de banană și transferați pe o foaie mare de copt. Asamblați încă 7 pachete în același mod.
Coaceți pachetele de pește în mijlocul cuptorului 20 de minute, apoi transferați fiecare într-o farfurie mare sau într-un castron de supă de mică adâncime.
Tăiați legăturile pachetelor și deschideți-le (frunzele nu sunt comestibile).
Stropiți peștele cu cremă suplimentară.
* Disponibil pe piețele Latino și asiatice.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.