Pește întreg prăjit cu ierburi

Întregul pește prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 882 calorii, 115g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 13,91 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de lămâie, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Pește întreg prăjit cu cartofi feliați, măsline și ierburi, Pește întreg prăjit la grătar, umplut cu ierburi proaspete și învelit în Pancetta, și Pește cu ierburi și var.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Faceți 3 felii diagonale de aproximativ 1/2 inch adâncime pe fiecare parte a peștelui. Sare și ulei de măsline peștele Generos.
Condimentează interiorul peștelui cu sare și ulei de măsline.
Așezați 4 felii de lămâie, frunzele de dafin, un pachet de ierburi mixte și 2 căței de usturoi în interiorul cavității corpului.
Aliniați o tavă de foi cu folie de aluminiu și aranjați restul de ierburi asortate, felii de lămâie și usturoi în centrul tăvii și așezați peștele deasupra.
Îndoiți folia de aluminiu în jurul părților laterale ale peștelui pentru a crea un fel de vas de copt.
Adăugați vinul alb și puneți-l în cuptorul preîncălzit și prăjiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor, prezentați și colectați kudos-ul, apoi filați pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Anne Amie Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.