Pește întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura
Peștele întreg la cuptor cu sos Tahini și legume Tempura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1150 calorii, 98G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,91 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vin, pătrunjel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pachete de pește la cuptor cu sos de lămâie-tahini, Pește la cuptor cu sos Tahini și nuci de pin prăjite, și Legume prăjite cu sos de lămâie Tahini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosesc 2 Tigăi pentru gătit 1 pentru fiecare pește, am pus aceeași cantitate de ingrediente enumerate mai sus pe tigaie. Prin asta mă refer la 1/3 cană de var pe tigaie 1/2 cană de vin pe tigaie etc-sau dublează și mingea de ochi împărțind amestecul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați sucul de lămâie, vinul, apa, lămâia, coriandrul și pătrunjelul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți peștele în vasul de copt și turnați amestecul, repetând pentru a doua tigaie.Acoperiți cu folie și coaceți la 190C timp de 25-30 de minute până când peștele este fraged și gătit.Sos Tahini.Amestecați sau procesați ingredientele Tahini până când sunt combinate aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tahini
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
4
Se transferă într-o tigaie și se încălzește până când sosul se îngroașă și se încălzește through.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Serviți trageți pielea înapoi dintr-o parte a peștelui și folosind o furculiță trageți carnea de pește de sus în jos. Veți găsi că se desprinde foarte ușor și nu ar trebui să ajungeți cu multe oase în carnea de pește. Repetați pe cealaltă parte, așezați bine carnea de pește pe farfurie și turnați sosul tahini peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tahini
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Serviți cu legume tempura cu rețetă de sos de scufundare de mai jos.Legume.Puteți folosi aproape orice amestec de legume, rețeta de mai sus este doar o sugestie. Acesta este, de asemenea, același mod de a face tempura cu fructe de mare puteți face acest lucru și ca aperitiv cu un amestec de fructe de mare și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
7
Tăiați algele în pătrate de 5 cm, înjumătățiți foaia și tăiați-o în benzi de 2 cm lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge Marine
8
Ungeți benzile cu apă și înfășurați strâns în jurul tăiței în mijloc, rezervați ciorchini de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Amestecați toate ingredientele pentru aluat împreună, acesta nu ar trebui să fie un aluat neted, ci ar trebui să aibă câteva bucăți de făină în el. Cel mai bine se face chiar înainte de a începe să se prăjească adânc. Faceți întotdeauna cu apă rece sau răcită și nu lăsați niciodată aluatul să stea mult timp înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Încălziți uleiul până la 170C moderat fierbinte în wok sau tigaie adâncă. Praf de legume tocate, cu excepția pătratelor de alge marine, ușor în făină. Scufundați pătratele de alge marine și alte ingrediente în aluat, scurgeți excesul de aluat, ingredientele prăjite adânc, în loturi până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Alge Marine
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
11
Se scurge pe hârtie absorbantă. Prăjiți doar cantități mici la un moment dat pentru a permite uleiului să revină la temperatura corectă înainte de adăugarea lotului următor.În cele din urmă se prăjește adânc ciorchini de tăiței și se servește ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Combinați toate ingredientele sosului amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Serviți tempura imediat cu boluri individuale de sos de scufundare.Rețetă pentru Dashi.Dacă nu puteți obține dashi instant, iată o rețetă pentru dashi primar. Rețeta face destul de mult, dar dacă faci Japoneză des, se va păstra la frigider câteva zile și va dura la congelator o lună, dar va pierde o parte din aroma și aroma delicată.15g alge uscate (konbu).1 litru de apă rece.15g fulgi mari de bonito uscați afumați (katsuobushi).Ștergeți algele cu o cârpă umedă, tăiate în 3-4 bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Bonito
Sos De Scufundare
Dashi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Varec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Așezați alge într-o cratiță mare cu apă, gătiți neacoperit, aproximativ 10 minute sau până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Varec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Îndepărtați algele, aduceți lichidul la fiert și adăugați încă 1/4 cană de apă rece împreună cu fulgi de bonito, reveniți doar la fierbere, scoateți imediat de pe foc.Se strecoară dashi printr-o sită căptușită cu muselină într-o altă tigaie.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.