Pește întreg crocant cu sos de ardei Chipotle prăjit la foc cu orez negru
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și FEL PRINCIPAL pescatarian? Pește întreg crocant cu sos de ardei Chipotle prăjit la foc cu orez negru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 2193 calorii, 184g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 21,65 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, orez, fasole neagră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dip picant de fasole neagră cu ardei roșu și Chipotle prăjit, Foc Prăjită Chipotle Posole, și Pește în sos de ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii, chipotle, oțetul și mierea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează și condimentați cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați uleiurile într-o friteuză și încălziți la 365 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Condimentează peștele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați făina pe o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați peștele pe ambele părți cu făina. Prăjiți 2 pești odată până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Puneți fasolea în apă rece și aduceți la foc mic. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Scurgeți fasolea, peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați lichidul de gătit într-o cratiță medie și dați la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați orezul și aruncați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Adăugați lichidul de gătit fierbinte în orez și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și gătiți timp de 10 până la 12 minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puf cu o furculiță. Îndoiți fasolea și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Toppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.