Pește întreg crocant cu sos de ardei Chipotle prăjit la foc cu orez negru

Pește întreg crocant cu sos de ardei Chipotle prăjit la foc cu orez negru
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și FEL PRINCIPAL pescatarian? Pește întreg crocant cu sos de ardei Chipotle prăjit la foc cu orez negru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 2193 calorii, 184g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 21,65 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, orez, fasole neagră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dip picant de fasole neagră cu ardei roșu și Chipotle prăjit, Foc Prăjită Chipotle Posole, și Pește în sos de ardei roșu prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii, chipotle, oțetul și mierea într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează și condimentați cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați uleiurile într-o friteuză și încălziți la 365 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Condimentează peștele cu sare și piper pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați făina pe o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați peștele pe ambele părți cu făina. Prăjiți 2 pești odată până se rumenesc, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Puneți fasolea în apă rece și aduceți la foc mic. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți fasolea, peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați lichidul de gătit într-o cratiță medie și dați la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați orezul și aruncați pentru a acoperi cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
7
Adăugați lichidul de gătit fierbinte în orez și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și gătiți timp de 10 până la 12 minute. Opriți focul și lăsați orezul să stea 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puf cu o furculiță. Îndoiți fasolea și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista